Buna seara am un băiat în clasa 0 problema mea este învățătoarea care la pedepsit doar pe el din clasa pentru faptul că nu a m ai avut foaie de desen ,pedeapsa a fost sa stea in ultima banca fara sa se ridice când a venit ora mesei copilul meu nu a mâncat nimic toată ziua la școală neavând voie sa se ridice asta a fost răspunsul copilului întrebădul dacă ceilalți copii au mâncat răspunsul a fost da nefiind pentru prima oară această întâmplare as dori sa fiu îndrumat ceea ce ar trebui sa fac legal aceasta învățătoare a m ai avut reclamații la Ministerul învățământului de a lungul carierei dar nimic rezolvat in plus acum este și directoarea școlii as avea dovada înregistrarea orelor dar am înțeles că doar in caz special cu poliția se pot vedea filmările va rog frumos un sfat ce avocat specializat in ce domeniu îmi trebuie pentru ca copilașul meu trebuie sa pape și el la școală și tipa foarte mult la copii al meu cel puțin a început să se supere când ne uitam in ghiozdan pe motivul că îl ceartă doamna și multe altele cum ar fi teme în clasa 0. Pauza lipsa pe motiv că nu au terminat nu știu ce anume eu consider că au niste drepturi copiii și as dori sa fac demersurile corespunzătoare mulțumesc frumos pentru orice sfat