Se presupune ca daca am efectuat lunar aceste ore suplimentare mi-am dat acordul?
Nu cunosc asa bine aceste proceduri, dar va voi contacta pentru mai multe detalii contra cost, se poate?
Maine ma voi interna in spital pentru o operatie si de aici au inceput problemele ca era cat pe ce sa nici nu ma lase sa ma operez ca este sfarsit de luna si trebuie sa lucrez toata saptamana pana la 2 noaptea si nu are cine sa imi faca treaba daca imi iau concediu medical....
Multumesc mult
Am lucrat pentru ca nu prea am avut de ales, am fost constransa, dar ar trebui sa primesc ceva scris in care sa mi se solicite lunar efectuarea de ore suplimentare?
Multumesc
Buna seara,
Eu ma intreb in fiecare luna daca este legal sa ai intr-o singura saptamana 32 de ore suplimentare si sa lucrezi si fara pauza 12 zile consecutiv?
Mentionez ca lucrez intr-o multinationala, in domeniul financiar si mi se spune mereu ca asa este in acest domeniu si ca sunt obligata sa lucrez atat de mult, ca daca nu imi convine, pot pleca?!
Este adevarat ca sunt platite orele suplimentare dar chiar si asa, eu am citit in Codul muncii Art. 120 . [definitia legala si conditiile muncii suplimentare]: 2) Munca suplimentara nu poate fi efectuata fara acordul salariatului''.
Oare ar trebui sa consult un avocat, deoarece lucrez aici de 7 ani si s-au adunat foarte multe ore suplimentare pe care am inceput sa le resimt si sunt foarte epuizata.
Multumesc mult!