avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate Miha Stefan

Activitate Miha Stefan

Buna ziua!Am depus cerere de racordare la rețeaua de electricitate in luna Mai a anului trecut.Ni s-a spus că suntem clienți non-casnici, pentru că nu avem locuință pe respectivul teren unde intenționăm în viitor să construim o locuință.Din acest motiv am platit toate cheltuielile cu mențiunea că nu o sa nu se ramburseze nimic..De atunci lucrurile se tărăgănează,deși am platit anticipat tot..Nici până azi nu avem electricitate.Varr este termenul legal în care Electrica are obligația să finalizeze lucrările?Ni s-a spus inițial că 90 de zile de la depunerea cererii,apoi că 90 de zile de la plătirea ultimelor sume,iar acum nu s-au spus că 90 de zile de la recepția nu știu cărei lucrări de branșare..Nu mai înțelegem nimic!Sunt oameni care au fost efectiv branșați și după 1 an jumate,doi, sau chiar 3 ani! Exista vreo cale să urgentam lucrurile?Putem cere despăgubiri pentru întârzieri?Cui trebuie sa ne adresam,ptt.ca Electrica,doar ne amână iar și iar finalizarea lucrărilor? Mulțumesc frumos!