avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate busywoman

Activitate busywoman

Răspuns la discuția cesiune parti sociale
Margareta Stanciu a scris:

Se pot cesiona fara probleme.
In cazul neplatii datoriilor de catre cel ce va prelua firma, dvs. veti raspunde pt administrarea defectuasa pana la momentul cesiunii.


Buna ziua,am inteles ca ANAF ma poate executa pe mine, in calitate de cedent daca in afara de cesionarea partilor sociale se face si schimbarea sediului social la o alta adresa,schimbare care mi se pare fireasca in urma cesiunii respective!
Răspuns la discuția cesiune parti sociale
Buna ziua si multumesc pt raspuns!Am inteles ca totusi ANAF ma poate executa pe mine,ca cedent,daca pe langa cesionarea partilor sociale se face si schimbarea sediului social,schimbare care mi se pare fireasca in urma cesionarii partilor sociale!
Buna seara,sunt asociat unic al unui srl si as dori sa cedez partile sociale ,sa ies cu totul din acest srl ,persoana care preia srl-ul este de acord sa preia cu tot cu creantele pe care firma le are in momentul de fata.Cu noile modificari de la 1 iulie ar putea fiind impiedicata cesiunea doar pentru ca societatea are debite?Sau eu ca fost administrator as putea avea probleme atat timp cat cel care preia este de acord sa preia si dat societatii?