avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Activitate oana.racheriu

Activitate oana.racheriu

Asociatia a fost infiintata in martie 2000(atunci a primit personalitate jur) deci intra sub incidenta Ord 26/01.2000, cu toate acestea nu stiu daca apucasera judecatoriile sa intocmeasca registrul la data hot judec.

Lucrul de care imi este cel mai teama, e ca va trebui sa inscriu asoc in respectivul registru si asta ar putea dura ceva, riscand astfel sa depasim deadline-ul de 15 iulie si sa pierdem o finantare f importanta.

Sunt un pic confuza si nu stiu ce ar trebui sa fac in continuare. Maine ma voi duce la Tribunal, m-ar ajuta cu ceva o cerere adresata acolo sau ar trebui sa ma duc direct la Minister?

Va multumesc pt sprijin si pt raspunsul prompt
Buna ziua,

Am si eu o intrebare legata de acest registru. Am nevoie de respectivul certificat de inregistrare, doar ca in hotararea de infiintare a asociatiei s-a dispus inregistrarea persoanei jur in Registrul special al Curtii de Apel. Incercand sa gasesc asociatia in Registrul national ONG de pe site-ul ministerului justitie nu am gasit-o nicaieri.
Intrebarea mea e daca ma ajuta cu ceva un certificat de inreg in registrul respectiv in conditiile in care actul imi este necesar pentru dosarul de aplicatie la niste fonduri structurale europene?
Va multumesc!