repet....nu am spus ca sunt de acord, i s-a pus in vedere....este perfect adevarat ca se putea intampla o nenorocire ...din pacate eu eram departe cand s-a intamplat altfel nu as fi permis....iar baba are 50 de ani se tine bine:((
X-( era metforic....nu lauda...., daca pe dvs. v-ar injura o baba de morti...etc si a-ti avea si un frate mort si pe aceasta baba a-ti ignora-o odata...de doua...de trei...eu zic ca o cauta. Daca prietenul meu ar fi luat un pumn sigur il merita pt ca il cunosc...si nu este genul care ataca babe pe strada. Aceasta "doamna" a mai luat bataie de la cineva pt ca unul din caini ii muscase copilul si baba a sarit cu bastonul....nu sunt de acord cu ce a facut dar timpul nu poate fi dat inapoi...si pe mine ma mira ca desi stau la 100m de circa de politie nu au ajuns inca la mine....fiecare e liber sa spuna ce gandeste;)
ei spun ca nu au nimic cu mine si din pacate nu ai cu cine discuta, ei au mai luat bataie din cauza acelor caini...eu astept sa ajunga politia la mine la usa si de acolo Dumnezeu cu mila....am facut rost si de un avocat, multumesc pt ajutor=D>:love2:
din cate imi amintesc eu la 2 zile am vazut-o pe baba in fata blocului, "ginerica" fiind procuror poate scoate un certificat medico-legal din care sa reiasa ca i-a scos vreun dinte etc si nu e asa, eu ma gandisem sa depun plangere impotriva lui pt ca mi-a facut poza fara sa-mi ceara voie si m-a urmarit cu masina desi eu nu facusem nimic....pe noi nu ne-a citat nimeni sa mergem la sectie, ei ne cauta dupa acea poza care ne-a facut-o "ginerica" ei nu stiu cine suntem
Buna, stiu ca suna aiurea dar de Paste mergeam in parc cu prietenul meu sa ne plimbam cu rolele si cu bicla....toate bune si frumoase, la scara blocului este o baba care hraneste vreo 10 catei zilnic care sunt si agresivi, aia au vrut sa ne muste , prietenul meu s-a dat jos de pe bicla si i-a luat la picioare .....baba injura de mama focului ....el i-a dat un maret pumn in gura #-o. Cand ne-am intors din parc pe la ora 23.00, ginerele babei a inceput sa ne alerge facea scandal etc am scapat de el doar ca a doua zi in fata magazinului de unde fac cumparaturi cine era "ginerica" ne facea poze era cu o skoda alba , l-am lasat in pace, a treia zi era cu un jeep urla dupa noi prin intersectie.....i-am luat si nr de la masina in caz de ceva sa depun plangere. Dupa 6 luni de la intamplare adica acum vreo 2 saptamani aflu ca erau 2 tipi cat dulapul cu acea poza care intrebau de noi nu s-au legitimat, cica (erau de la politia judiciara) din cate am aflat "ginerica" e procuror.....iar acum ma cauta politia pe la mine pe strada desi eu nu am facut nimic, nu stiu ce sa fac daca sa ma duc la politie de buna voie sau nu.....help me please