Buna ziua, am un teren unde merg ocazional si de fiecare data cand merg acolo si vecinul este prezent nu incerteza sa îmi adreseze insulte si înjurături. Am făcut deja o plângere la politie in luna mai si se pare ca poliția nu a luat in serios plângerea si nu a făcut nimic in acest sens desi exista martori si probe in acest sens. Nu știu ce sa mai fac pentru ca situația a devenit insuportabila si nu mai pot merge acolo. Menționez si faptul ca eu nu am răspuns in niciun fel la injurii.
Iluminat public pe proprietatea privata unde nu exista nici macar drum public.
Acum doi ani am cupart un teren pe care se aflau dou stalpi de lemn iar pe unul din ei e montata o lampa de iluminat stradal. Tin sa mentionez ca nu exita un drum public sau macar orice fel de drum care sa duca la stalpul cu pricina. As dori cui sa ma adresez ca sa indeparteze lampa de iluminat stradal? Va multumesc
Am făcut plângere împotriva ordonantei procurorului si astazi am primit raspuns cum ca a fost respinsa cererea si as dori sa ma adresez instantei superioare. Imi poate spune cineva care este procedura in acest caz si daca cererea se depune direct la judecatorie sau se poate depune pe mail.
As dori să contest certificatul medico-legal al domnului care mă atacat pe motiv că de la urgență nu a primit internare și a rezolvat el că sa meargă prin relații să se mai interneze a doua sau a treia zi in spital. Cine poate cere registrul de la camera de gardă cate demonstrează acest lucru? Va mulțumesc mult pentru răspunsuri
loco22
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Polițista care se ocupa de caz nu a chemat la audieri pe soția mea pe motiv ca nu a avut timp sa caute un translator pentru ca are foarte multe cazuri si este foarte ocupata plus ca pentru asta trebuie sa facă cerere la IPJ ca sa i se aprobe fondurile necesare. Soția vorbește doar limba spaniola.
loco22
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Proprietatea era partial îngrădita, el avea înainte accesul pe terenul meu (la mica înțelegere cu fostul proprietar) eu am last mașina pe mijlocul terenului unde era solul mai stabil pentru accesul cu mașina si lui nu ii convenea acest lucru si din acest motiv a început sa devina recalcitrant iar in momentul in care l-am anunțat ca nu o sa-i mai permit accesul pe terenul meu din cauza atitudinii acesta a devenit violent si a venit de pe proprietatea sa in fuga cu o lopata in mana, pe poarta care exista intre terenul meu si terenul dumnealui care este despărțit de un gard. Eu doar am apucat sa iau un lemn de jos si sa ma apar. Lemnul era puțin mai lung decât lopata lui si astfel nu a reușit sa ma ajungă cu lopata astfel eu nu am fost rănit si nu am cerut certificat medico-legal.
Buna ziua, Acum cateva luni am fost atacat de un vecin cu lopata pe proprietatea mea (o livada) unde ma aflam impreuna cu sotia si fetita. Am luat repede ceva creanga de pe jos si m-am aparat de loviturile de lopata si ca urmare domnul a rezultat cu o mica rana la cap si a obtinut 9 zile de ingrijiri medicale. Am chemat politia si au fotografiat tot ce se afla la fata locului inclusiv lopata cu care am fost atacat si am depus plangere impotriva lui. Astazi am fost chemat la politie unde mi s-a comunicat ca o sa fiu cercetat penal pentru loviri si alte violente. Am ramas socat pentru ca eu doar am incercat sa-mi apar viata mea si a familiei. Nu am avocat si am cerut sa mi se dea un avocat pentru ca momentan nu dispunem de banii necesari si mi s-a spus ca in aceasta etapa nu am nevoie de un avocat si ca in momentul in care se va trimite in judecata o sa mi se ofere atunci daca nu o sa am eu unul desemnat. nu stiu ce sa fac mai departe