Mulțumesc pentru răspuns.
Casa are in jur de 14 ani de când a fost construită. Eventualele vicii din construcție nu s- au prescris oare? Și dacă timp de 14 ani nu au existat probleme cu planșeul , oare mai poți sugera că nu cutremurul este factorul determinant al apariției fisurilor? Mi s- a propus suma de 8000 lei de către firma de asigurări pt reparatii. O firma de construcții, care a fost destul de reținută în detalii, deoarece mărimea pagubelor o pot determina decât după câteva demolări, decopertări...a estimat reparația la 2 luni , și în jur de 50000 lei, suma pentru care a eliberat și un deviz.
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri
Bună ziua,
Cutremurul din Gorj produs acum 2 luni mi - a produs daune asupra planșeului casei , au apărut fisuri, și probabil va fi nevoie de reparații, sau înlocuirea acestuia. Casa fiind achiziționată printr- un credit imobiliar, beneficiez atât de asigurare PAID , cât și facultativa. Am respins prima oferta, fiind minuscula, iar apoi am fost vizitat de un expert în construcții, din partea firmei de asigurări, ce mi a sugerat ca daunele sunt produse de un viciu în construcții, și ca este posibil sa nu fiu despăgubit. Casa a fost achiziționată de mine acum 3 ani , ce pot face mai departe?