avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate lexco

Activitate lexco

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
la iasi au luat 16 oameni din 90 ...s-a picat pe capete
va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu o idee la subiectul cu exercitarea profesie de avocat in romania de catre membru unui barou din alta tara...va multumesc mult ... bafta multa tuturor.
multumesc mult pt raspuns.
buna ... imi puteti spune va rog daca sunt modif. la codul de procedura civila fata de cel din 2007 ...? poate e tarziu sa pun intrebarea asta ... dar ... asta e... merci mult
va rog mult trimiteti-mi si mie ultimele modificari la legislatia privind profesia de avocat... eu mi-am luat o carte actualizata pana in feb.2008.merci mult de tot.lexys1985@yahoo.com
va rog mult trimiteti-mi si mie ultimele modificari la legislatia privind profesia de avocat... eu mi-am luat o carte actualizata pana in feb.2009.merci mult de tot.lexys1985@yahoo.com
va rog ma poate ajuta cineva cu 2 subiecte actualizate pe care nu stiu de unde sa le iau .... inscrierile in cartea funciara regl de lg 7/96 republicata .. si noile carti funciare regl de lg 7/96 republicata ...merci
merci mult pt sinteze ... le-am primit . succes.
va rog mult sa-mi trimiteti si mie sintezele tip inm. adresa mea e lexys1985@yahoo.com.merci.
va rog puteti sa-mi spuneti daca subiectele de la admitere vor fi numai din cele propuse sau pot fi si altele care nu apar ....adica ... altele din tematica data dar care sa nu se afle printre cele din lista cu subiecte.... va multumesc..