Contact politie
Exista o plângere penala împotriva mea pentru delapidare. Suma este de 20000 de lei, prejudiciul nu a fost recuperat. Fapta s a produs în iunie 2022, am fost contactat de un ofițer din politie în mai 2023.
Acum doresc sa plec din tara la un job care îmi permite sa plătesc prejudiciul. Cum pot sa procedez ca să nu fiu acuzata ca încerc sa fug. De asemenea exista posibilitatea sa angajez un avocat care sa preia notificările de la politie în cazul în care le trimit la adresa? Având în vedere ca voi fi plecata, dacă voi primi notificare sa ma prezint la o anumita data nu voi știi și situația s ar putea înrăutăți pentru mine.
Mulțumesc
Delapidare
Bună ziua , exista o plângere penala împotriva mea pentru delapidare. Suma este de aproximativ 20.000 de lei . Prejudiciul nu a fost recuperat, însă doresc sa îl acopăr în totalitate.
Mi s a transmis de la inspectorul de politie care se ocupa de caz ca nu este nevoie sa îmi iau un avocat și ca va tine legătură cu mine telefonic după ce va discuta cu avocatul firmei despre intenția mea de a înapoia suma de bani .
Sunt confuza și nu știu exact la ce sa ma aștept.
Este prima abatere și am recunoscut fapta.
Ce ma puteți sfătui.
Mulțumesc!