Buna ziua
Ma numesc Stancu M Ion am peste 40 de ani in campul muncii in mai multe orase din Romania,nu doar in cel de domicilui (adica Bucuresti) si doresc sa stiu cum pot completa dosarul de pensie deoarece am pierdut CARTEA de MUNCA si nu stiu de unde si cum sa incep sa caut sa imi intocmesc dosarul de pensie.
Am lucrat la mai multe intreprinderi de stat inepand din anul 1976 si apoi din 1990 in privat la mai multe intreprinderi private inclusiv azi 2023 si in acest an in octombrie 2023 implinesc varsta de 65 de ani.
As dori sa ma ajutati in aceasta problema si daca trebuie si contracost sun de acord cu plata serviciilor dv.
astept raspuns va rog si pe Whatsap 0732745078
Multumesc
Buna ziua
Ma numesc Stancu M Ion si doresc sa stiu cum pot completa dosarul de pensie deoarece am pierdut CARTEA de MUNCA si nu stiu de unde si cum sa incep sa caut sa imi intocmesc dosarul de pensie.
Am lucrat la mai multe intreprinderi de stat inepand din anul 1976 si apoi din 1990 in privat la mai multe intreprinderi private inclusiv azi 2023 si in acest an in octombrie 2023 implinesc varsta de 65 de ani.
As dori sa ma ajutati in aceasta problema si daca trebuie si contracost sun de acord cu plata serviciilor dv.
astept raspuns va rog si pe Whatsapp la 0732745078 sau pe e.mail ion01stancu@yahoo.com (ion zero 1 dar apare ca ,,o'' NU iono ci ion01(zero 1)