Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebăriPermis anulat UK
Buna ziua , la 19 ani am făcut școala de șoferi in România iar ulterior am plecat in uk , după ceva vreme mi am schimbat permisul românesc cu unul din UK pentru ca îmi trebuia o dovada de adresa. Am acumulat acolo 6 puncte pe permis iar după legislația de acolo tu este începător 2 ani de zile iar din moment ce ai acumulat 6 puncte pe permis , acesta iti este anulat. Permisul nu mi-a fost luat pe loc atunci , dupa 3 luni am primit o scrisoare cum ca permisul mi a fost anulat. Acum am venit cu totul acasă și am întrebat la secția de poliție iar acolo mi au spus ca încă am permis in țara doar trebuie sa merg și sa l schimb. Am mers la drpciv Cluj iar de acolo m au trimis la Suceava (de unde mi a fost emis permisul ) și mi au zis ca trebuie sa vin cu o dovada cu permisul din UK ca este valabil. Cum as putea proceda sa îmi recuperez permisul românesc înapoi ?