avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate esperanto

Activitate esperanto

Buna ziua . Va multumesc tuturor de raspuns . Am uitat sa mai precizez ca , desi am cumparat produsul , eu de fapt am folosit metoda aceasta cam de vreo 3 ori -- la o distanta de 2-3 zile --. Deci vreo doua fapte s-au petrecut in luna aprilie... Nu stiam ca Inregistrarile se sterg dupa o luna....Am studiat si eu un pic fapta savarsita si cred ca ma v-oi incadra la ,, furt in forma continuata ,,..Deci de o pata in cazier nu o sa scap...
Am patru intrebari - si promit sa las loc sa raspundeti si altora - =

1.Risc inchisoarea sau doar Amenda si , binenteles . plata daunei socotita de magazin la 318 Roni ?? ( precizez ca nu am contestat-o atunci cand mi-a fost comunicata ).

2.Ma tot intreb DE CE seful de magazin nu a fost de acord sa o platesc fara sa mai cheme Politia Judiciara ??.

3.Daca inregistrarile cu fapta de pe luna aprilie s-au stres mai pot fi acuzat fara dovada video ??...Adica pot sa neg unele dintre fapte invocand stresul de moment ??.. - aici mai precizez ca in declaratie am scris ,, in decurs de 4-5 zile ,, am combinat acele pernite.. Deci pot sa scap deoarece NU am scris ,, am comis fapta de 4 ori ,,??...Este o diferenta pe care la noua audiere o pot schimba ??....

4.Cum se procedeaza cu vizionarea probelor ??..Mai intai mai dai o declaratie sau ele fiind deja vizionate ti se prezinta apoi , obligatoriu , trebuie semnate ?.

Mai mentionez ca am scris in declaratia data la sediul Sectiei 3 Politie Brasov ceea ce am facut , exact si in intregime ... cu aceasta vreau sa spun ca vizionarea camerelor v-a dovedi ca mi-am asumat fapta... Oare acest lucru nu ajuta sa NU ajung la inchisoare ?...
Nu stiu daca este relevant in analiza dosarului si faptul ca am 48 de ani si nu am alte abateri penale...

Si mai imi cer scuze ca nu am detaliat corect faptul ca a fost o fapta repetata..
Buna seara.. La o acuzatie de furt , dintr-un magazin Profi . mai pot depune o cerere de contestare pentru vizionarea camerelor Video din ziua respectiva ??...Si in ce termen ??...De 15 zile ??.. Acest lucru se face la sectia de politie sau printr-un avocat ?..Sunt la PRIMA abatere de acest gen , dar speriat fiind nu mi-am mai dat seama sa refuz sa semnez...
Precizez ca am pus cateva pernute de rufe intr-un alt recipient , pe care l-am platit... dar am fost acuzat de furt cand am revenit , peste doua ore sa cumpar apa minerala, fara sa fi trecut pe la raionul de detergenti...
Precizari ..
1.Fapta s-a petrecut pe 05 mai 2023..
2. Am avut norocul ca am pastrat Bonul.