avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate nicamarian551@gmail.com

Activitate nicamarian551@gmail.com

Mulțumesc pentru răspuns! Nu pot să o conving să facem partajul ,se comporta de parcă ar fi singura moștenitoare.
Ieșire indiviziune.Detin 2/8 adică 90 m pătrați conform certificat moștenitor, mama 2/8și sora aceeași cotă că mine in urma succesiunii după tată din teren și casa. Sora mea a dărâmat o anexă a casei și a construit o altă casă pentru fiica ei, eu nefiind solicitat la semnarea că sunt de acord. Nu am făcut ieșirea din indiviziune ea nefiind de acord .Nu înțeleg cum a obținut aprobarea pentru construcție. Ce pot face acum...poate să.mi ia partea mea de moștenire?Mulțumesc!
Mulțumesc! Cota mea este de 18,75 la sută din teren și 18,75 la sută din clădiri pentru care plătesc impozit de 15 ani.Tot atât deține și sora iar mama restul dar nu am făcut partajul .Nepoata căreia mama i.a cedat partea ei să o îngrijească a dărâmat anexele casei fără acordul meu intenționând să construiască o casă.Poate să facă asta fără acordul meu?
Moștenire.Detin moștenire de la tatăl meu 1/5 teren și casă împreună cu mama care are 3/5 și sora mea care cat mine 1/5. Menționez că terenul a fost al bunicului din partea tatălui. Tata și mama au construit casa pe teren fără să fie proprietari, Succesiunea după bunic s.a făcut când tatăl meu era pe moarte,cu 3 săptămâni înainte .Mama a locuit singură în casă timp de 15 ani după decesul tatălui până acum când are 90 de ani.Recent s.a hotărât să cedeze partea ei nepoatei,fiica sorei mele.In această situație eu o să pierd partea de moștenire după decesul ei? Nu contează că terenul casei a fost moștenirea tatălui meu de la bunicul meu? Ce pot să fac in această situație?