avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate Luca Marinel Sinpaul

Activitate Luca Marinel Sinpaul

Și ce prevede vechea lege pentru cei care au lucrat i Chimie și Petrochimie

POPA GHEORGHE a scris:

Nimic special, in plus, fata de ceea ce se cunoaste din vechea lege.

Ce prevede noua lege am 34 de ani in Industria chimica Azomures și 53 ani vârsta as putea ieși în pensie

POPA GHEORGHE a scris:

Legea noua este in parlament. Dupa aprobare in parlament, promulgare de presedinte si publicare in MO vom cunoaste prevederile legii si data aplicarii.

Buna ziua cum se vor reglementa lucrurile cu cei care lucram in Chimie și Petrochimie și noutăți se aduc cu noua lege a pensiilor avind in vedere că am lucrat in condiții deosebite toxicitate stres pericol ture nopți zgomot putem ieși mai repede la pensie
Buna cine mă poate informa în legătură cu cei are ucram in Chimie și Petrochimie se aduc ceva noutăți cînd putem ieși în pensie lucrez la Azomures de 33 de ani
Ce este nou cu cei care au lucrat in chimie și au grupe pot ieși mai repede la pensie
Cine poate să îmi spun cum va fi legea pensiilor cu cei ce lucram in Chimie și Petrochimie am 33 de ani lucrați pot ieși mai repede la pensie și în ce condiții
Ce se știe despre cei care au lucrat in chimie și petrochimie vor putea ieși la pensie mai repede
Cu cei care lucram in Chimie și Petrochimie ce se întâmplă vom avea ceva facilități sau schimbări la noua lege se poate ieși mai repede la pensie care sunt noile reglementari

POPA GHEORGHE a scris:

Nu sunt modificari noi publicate in MO la Legea pensiilor publice nr. 263/ 2010, aflata inca in aplicare.

Dar am avea vreo șansă
Ce se mai aude de cei din Chimie și Petrochimie cu 25 de ani cotizați și 52 virsta pot ieși la pensie avem vreo speranță