avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate EmiliaTz

Activitate EmiliaTz

Nu, veranda e ca un hol al apartamentului din care se intra in bucatarie si sufragerie. Nu are cum sa fie spatiu comun. Multumesc pentru raspuns. Accesul pe veranda se face pe o scara interioara care duce doar spre acest apartament, si care este in CF. Usa de jos de la scara este singura usa care desparte apartamentul (spatiu intim) de spatiul de afara...nu stiu daca am explicat bine.
Buna ziua! Urmeaza sa achizitionez un apartament intr-o cladire mai veche. Acest apartament cuprinde in CF o scara si o veranda de unde se face accesul in camere, dar si accesul in podul cladirii. E singurul apartament de la etaj. Intrebarea mea ar fi, poate vecinul de la parter sa ma oblige sa intre la mine in apartament fortat pentru a ajunge in pod? Multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri.
Buna ziua! In cladirea noastra, la etajul 1 stau un cuplu de batrani cu multe pisici. Unii zic ca 8. Mirosul de urina se simte atat pe casa scarii cat si in apartamente. Politia nu face nimic, DSP nu face nimic. Putem da in judecata? SI care ar fi costurile si sansa de castig? Multumesc frumos