avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate Iachimovschi

Activitate Iachimovschi

Am eu dreptul sai dau la poponiata si sal pun in ungheri ? Ori sal okarask lamurindui ka nu se poate asa?

Iachimovschi a scris:

Diopilda fakind lektiile de la skoala sora mai mika desena alaturi ku el la un moment ia ia desenat niste cerkulete avind 4 anisori el sa enervat si a lovito ia plingind a venit la mine si mia zis ka fratele a lovito eu intrebindul ce sa intimplat el furios mia raspuns ka a lovito eu la rindul meu kum am dreptul sa procedez in acest kaz fiind tata vitreg?

Iachimovschi a scris:

In privinta la drept diai face observatie ori dial okari kind face vrio trasnae in sens am eu acest drept fiind tata vitreg

Mirrella P. a scris:

Dvs ce drepturi ați dori sa aveți asupra unui copil care nu asculta? Sincer.

Diopilda fakind lektiile de la skoala sora mai mika desena alaturi ku el la un moment ia ia desenat niste cerkulete avind 4 anisori el sa enervat si a lovito ia plingind a venit la mine si mia zis ka fratele a lovito eu intrebindul ce sa intimplat el furios mia raspuns ka a lovito eu la rindul meu kum am dreptul sa procedez in acest kaz fiind tata vitreg?

Iachimovschi a scris:

In privinta la drept diai face observatie ori dial okari kind face vrio trasnae in sens am eu acest drept fiind tata vitreg

Mirrella P. a scris:

Mirrella P. a scris:

Are 11 ani askulta pe mama eu ku mama am o fata kind stam la masa vorbim totul e bine parka intelege dar kind ii spun sa mergem sa ma ajute se jalue mamei ka nui place tonul in kui ii vorbesk si de la asta am certuri in kasa eu vorbind normal ku el mama nu ma krede si nustiu kum sa procedez ?

Ionut.ion a scris:

In prima faza ar trebui sa vedeti de ce acel copil nu asculta si apoi cum il puteti face sa asculte*...

Poate nu ar strica si o vizita, doua... la un psiholog...

Dat toate astea trebuiesc facute cu acordul/ajutorul mamei.

Pe mama o asculta*?

Buna ziua sunt un tata vitreg si as vrea sa stiu ce drepturi am asupra kopilului kind nu asculta