Bună ziua,
Va rog sa ma lămuriți cum pot ieși din următoarea situație?
Doresc sa ma retrag din firma înființată anul trecut, soțul meu este administrator, iar eu participant cu majoritate.
Suntem în divorț, nu doresc sa mai fac parte din aceasta firma.
Procedura este simplă, sa mergem împreună la Camera de Comerț, acolo putem rezolva, doar ca soțul meu nu dorește acest lucru și îmi spune:
-ba ca nu are bilanturile depuse pe anul acesta,
- ba ca nu are semnătura electronica încă,-
- ba ca trebuie sa îmi trimită pe email actele firmei în format digital.
Concret vreau sa ma retrag și nu pot, fără el
Menționez ca bilanturile pe anul trecut le-am predat eu, (fiind mereu întrebata de către inspectori de ce nu vine el), anul acesta i-am trimis plicurile lui, dar nu a făcut nimic.
Ce consecințe pot avea eu, ca nu sunt bilanturile depuse?
Se poate autodizolva firma? În cât timp?
Sau sa deschid un proces sa ma retrag.
Ce ma sfătuiți?
Va mulțumim!
Bună ziua. Am fost împuternicit de către cei3 frați sa ii reprezint pentru actele de succesiune și vânzarea apartamentului, după decesul mamei. Menționez ca mama era divorțată. La terminarea actelor, am găsit un cumpărător, am făcut o promisiune de vânzare cumpăraredoar la Agenția imobiliara) , urmând sa ne întâlnim în 4 săptămâni pentru vanzare la un notar. A doua zi după semnarea promisiunii, unul dintre frați s-a retras din împuternicirea care mi-a fost făcută și pentru vânzare, dorind sa participe personal la semnarea actelor.
Intrebare:Daca promisiunea a fost făcută pe timpul când am avut împuternicirea deplina(doar la Agenția care vinde Ap) , vânzarea o mai pot face singura? Va mulțumesc.
Pai are, programul a fost 10-17,dupa reclamații 10-11,si 15'30-17,30.Am făcut sesizare, referitor la mâncarea de proasta calitate și faptul ca pa ienta nu a fost hrănită, este Clinica Paliative privata. Acum cu noul program, nu mai putem ști cine și ce mâncare a primit, cui sa mai fac reclamație, dacă nu mai vedem?Contractul lipsește cu desăvârșire.
Bună ziua, doresc sa știu dacă este posibila schimbarea programului de vizita, la pacienții dintr-o clinica paliative privata, deoarece au fost sesizări privind calitatea mâncării. Pentru a nu mai vedea aparținătorii ce se întâmplă,, chiar dacă sunt și nehraniti, au modificat programul de vizita peste noapte. Au voie, asa repede? Fără alte demersuri? Va mulțumim.
Bună ziua,vin cu intrebarea:
Am semnat o promisiune de vanzare cumpărare în 2021,(55400 euro)cu plata avansului și ratelor aferente pana în luna mai 2023,când a fost dat apartamentul în folosinta.Urmeaza sa facem acum contractul definitiv.
Dar de la același constructor,pe același nume, urmează sa mai achizitionam o proprietate în val de 120 ooo euro.acum in 2023.
Întrebarea este:Care va fi TVA-ul aferent fiecărui apartament în parte.
Aștept un răspuns bine documentat.
Cu respect Frunza