avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate 1981Lucian

Activitate 1981Lucian

Verificati atent daca este vorba despre comunicare sau proces verbal de constatare a contraventiei

Am găsit în geam o comunicare, iar la partea cu descrierea terenului am relatat starea doar pentru a se înțelege ca nu am parcat pe un spațiu îngrijit. Clar este ca e domeniu public chiar dacă e neamenajat și neglijat.
Acum după răspunsurile dumneavoastră, ma gândesc ca ar trebui sa aștept un proces verbal la cutia postala, pe baza faptului ca eu sunt proprietar auto. Altfel nu știu cum poliția poate afla conducătorul auto în vederea sanctionarii.
Voi reveni cu detalii.
Va mulțumesc!
Bună ziua, în data de 24.06. 2022 am primit de la politia locala sector 6 în parbrizul mașinii o comunicare cu privire la încălcarea hcl 222/2016, cu mesajul "stimate conducător auto" veti fi sancționat, dar fără alte date de identificare, în afara de numărul mașinii și marca. Este adevărat ca am fost parcat pe un colt de
pământ neimprejmuit și care nu arata a spațiu verde avut în grija de cineva. Întrebarea mea este dacă în condițiile în care aceasta comunicare este semnata de doar 1 agent de politie locala și numele nu este scris întreg, decât cel de familie (ex Ghica B.), se poate cere anularea acestei comunicări? Comunicarea însăși e tipărită cu loc pentru numele a doi agenți.
Va mulțumesc!