Prietena mea avea nevoie de ,0,75 pct. I-au marit cu 2,5. Vorba Elizei, cunosc foarte multi aflati in situatia asta. Au existat mariri chiar si de 3 puncte la dr. civil. Diferentele insa mi se par enorme intre prima comisie si ultima. N.B.: spre deosebire de prima comisie de corectare de la D.P., a doua a fost formata din profesori. Eu ce sa mai cred din asta? Avand in vedere ca, daca nu ma inseala memoria , anul anterior prima comisie de corectare a avut exact aceeasi componenta...#-o#-o#-o. X-(.
Eu va felicit pe toti care ati luat, va urez nervii tari si curaj celor care mai aveti de asteptat sau care hotarati sa intreprindeti orice fel de actiuni adiacente contestatiilor. Incercati, nu va puteti da batuti. Aratati-le ca una din calitatile unui bun avocat trebuie sa fie curajul;).E dreptul vostru sa jucati toate cartile pe care le aveti in mana si, de ce nu, in maneca. Multa bafta copii! Din pacate sustinerea de aici nu e decat morala-si foarte palid importanta in contextul dat -dar sper sa va folosesca.
Karina, dupa cum vezi la IAsi s-a putut . Acum depinde orice numai de tine nu...:((Multa bafta.Si sus capul.
#-oAu afisat rezultatele dupa contestatie la IAsi in seara asta.... Confuzie totala. Eu personal nu mai inteleg nimic .. Am sa revin cand ma adun din gandit. Ca "varza" continua"... Prietena mea a luat dupa contestatie dar mai sunt foarte multi...buni si valorosi care nu au luat. Si nu pot s anu ma intreb ce s-a intamplat de fapt...:stunned::stunned:#-o
Hai copii, capu sus, FITIT TARI!!! Si faceti contestatii. Trebuie sa se modifice ceva, nu se poate. Va tin pumnii la toti.
Ligiana, ferictilor care acum petreceti, bravo!!!=D>=D>=D>=D>=D>
Dana, parca ziceai ca tragi un chef... Nu auz nimicuta:PB-)
Shadow, hotararile mari nu se iau in situatii de stresB-);):P.Hai incearca. Eui va inteleg starea de saturatie dar credetim-ma, nu e cazul sa renuntati acum. Mai ales cei pe care va despart cateva sutimi de "final"....#-o#-oAsta e sistemul Perfectibil... Cu ghionturiX-(. Eu sper sa fie bine pentru toti sau, mai realist, pentru cat mai multi pentru ca imi sunteti dragi toti:">:P
Shadow. Bafta la contestatie. E musai, ai note bune. Incearca:console:=D>=D>Hai ca tinem pumnii stransi.
:DB-);)
Incearca, chiar si cu 4 4 4 7. Vorba lui Sah, contesta tot;)
:P:PZiceai ceva de stres? Ete ca aparui:)):))
:)Nu stiu. Pare aberant dar ma gandesc ca multe din notele proaste pot fi si greseli din cauza voilumului mare de lucrari corectate. Balbe la notari si greseli din neatentia lor ... nu pot fi excluse nici astea. In afara de asta, am scris mai sus, e o carte pe care ai posibiliatea sa o joci. Mai ales in conditiile in care ai spus ca verificand iti dadea o nota mult mai mare. Nu lasa o potentiala sansa sa se piarda:).Cine stie..
:(Orice e posibil:console: incearca sa faci contestatie. Sunt sigura ca ai voie sa faci la toate disciplinele si poate se rezolva ceva. Bafta! :)