avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate Simona1131

Activitate Simona1131

Am o singura comanda făcută pe prima firma care mi-a făcut factura.

Ionut.ion a scris:

Nu sunt contabil... dar nu cred ca este bine, banuiesc ca fac asta pentru a nu avea incasari mari pe o firma pentru a plati impozit...

Poate va ajuta cineva cu un raspuns mai in tema...
Dar repet intrebarea: aveti vreun contract, intelegere scrisa... cu ei?


Am observat ca cele doua facturi sunt pe doua firme diferite ceea ce nu mi se pare in regula.
Ionut.ion a scris:

Ati specificat in vreun act, ceva... tipul materialului, nuanta, macar o poza ca model...?

Daca nu... o sa fie cuvantul dvs. contra lor, mai au si factura primita de dvs... ar avea ceva sanse in instanta sa recupereze si restul de bani, plus daune ( onorariu avocat...).

Casa de piatra si asta e, nunta sa fie ok si casnicia trainica, restul...

Buna ziua!
In urma cu 5 luni am fost la un atelier sa-mi comand rochia de mireasa mult visata. Am vorbit cu doamna de acolo, am ales modelul și am întrebat dacă va fi exact la fel (materialul) ca rochia pe care am probat-o. Bineînțeles ca in urma cu doua săptămâni am fost la proba, iar rochia nu este din materialul de acum 5 luni, este alt material, dar nimeni nu recunoaște acest lucru. Toată lumea spune ca nu am eu dreptate. Mi-au spus dacă vreau pot sa nu iau rochia, însă nunta este in mai puțin de 2 săptămâni și nu as mai găsi alta rochia intr-un timp așa scurt așa ca am luat rochia și factura cu restul de plata. Pana acum nu am plătit restul de plata. Ce as putea face? Nu mi se pare normal sa plătesc ceva ce nu este așa cum am discutat sa fie.