avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Activitate Elena1222

Activitate Elena1222

Cornel Vasile a scris:

Daca societatea va fi inchisa , unde o sa duceti concediul medical pentru plata daca c.i.m. este activ?

Contractul este suspendat pana cand bebe 1 face 2 anii daca societatea se inchide. Si mie nu imi da un post de munca automat trebuie sa ma bage in somaj , nu?

Cornel Vasile a scris:

Daca societatea va fi inchisa , unde o sa duceti concediul medical pentru plata daca c.i.m. este activ?

Momentan nu este inchisa ca sunt eu ca angajat pana in decembrie , in acest caz ce este de facut?
ce ma sfatuiti sa fac ?
Si sa inteleg ca la terminarea ccc cu bebe 1 asta in decembrie nu pot face concediu si cu bebe 2 daca este deja o luna de zile distanta ?

Cornel Vasile a scris:

Intr-adevar, la contractul de munca ..ce presupunere inchiderea? ..aici este problema ..a radiat societatea sau nu mai vrea activitate pe cod acen restaurant?

Firma nu poate fi radiata sau inchisa din cate am inteles momentan nu vrea sa mai faca nimic pe ea
Vam lasat mesaj in privat !

Cornel Vasile a scris:

C.i.m. vi l-a inchis?

Banuiesc ca va referiti la contractul de munca nu ?

Contractul este suspendat mai am concediu de crestere copil pana in noiembrie
Si nasc bebe 2 in feb5
Fostul angajator a inchis restaurantul
Si a zis ca nu se poate sa intru din nou ca el nu vrea sa mai tina firma deschisa pentru mine iarasi 2 anii
Sincer nu stiu unde sa ma interesez sau ce sa fac

Iam zis ca primul cc se termina in decembrie iar eu pe 5 feb nasc al 2 lea bebe ai el a zis ca nu are cum sa imi primeasca medical 1 luna ca firma lui nu produce !
Multumesc de raspuns
Buna ziua , sunt in postnatal si am un bebe care face 2 anii in decembrie anul acesta sunt insarcinata cu al 2 lea bebe si nasc in februarie cum pot face suprapunere cu bebe 2?
Multumesc