avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Activitate Dan Stancu

Activitate Dan Stancu

gi-jane2 a scris:

Daca v-am intrebat pt ce va trebuie, nu inseamna ca nu am citit.
In plus, nu ati specificat daca aveti sau nu contractul semnat cu proprietarul si va lipseste dovada inregistrarii de la anaf.
Puteti sa ii trimiteti notificare proprietarului sub amenintarea rezilierii contractului.
Pt viza de flotant nu va trebuie contractul inregistrat. Si nu va intrebam de curiozitate, ci sa ma asigur ca aveti nevoie in realitate de cel înregistrat.
Daca aveti un exemplar de contract, puteti cere dovada inregistrarii de la anaf.

Va multumesc pentru raspuns, asta ma interesa, daca in baza exemplarului meu din contractul semnat cu proprietarul pot cere eu de la anaf dovada inregistrarii, in original. Nu ma intereseaza sa reziliez contractul, vreau doar sa obtin acea dovada. Multumesc!
Intrebarea mea era alta, fiti mainatenta, va rog. Inregistrarea imi poate servi pentru a imi face buletin, de exemplu. Sau pentru flotant. Sau pentru ca imi este decontata chiria.

gi-jane2 a scris:

Dvs trebuia sa aveti un exemplar ca doar ati semnat un contract.
Pt ce va trebuie nr de inregistrare la anaf?
A motiv are proprietarul sa nu va dea?

In calitate de chirias care are un contract de inchiriere inregistrat la Anaf, cum as putea intra in posesia contractului inregiatrat, cu numarul de inregistrare, daca proprietarul refuza sa mi-l dea?