avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaMaria01

Activitate CristinaMaria01

Am renuntat, asa e. Si nu pt ca au incercat alti agenti sa ma convinga ca nu voi reusi,ci pt ca am ramas fara energie si bani destui pt avocat. Din pacate,murim cu legea in mana.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, asa este. Multumesc pentru raspuns. Cred ca am sa incep printr-o plangere la politie, totusi. Si da, in Instanta apoi.
Buna ziua! Revin cu noutati. Am ridicat procesul verbal cu sanctiunea contraventionala pentru tulburarea linistii publice, am achitat jumatate din minim, am decis ca pentru aceata suma nu merita sa ma zbat pentru contestatie, insa ma deranjeaza cateva aspecte:
Acuzatia adusa are ca martor prietena cea mai buna a reclamantei, dumneaei a si semnat procesul verbal, eu nefiind de față. Totodata, data la care eu as fi provocat reclamanta la scandal este 12.07.2023, ora fiind 11.30, eu aflandu-ma , in acel moment, pe terasa din spatele casei, fara acces la strada. Detin o fotografie facuta copiilor, in apa si nisip , cu telefonul meu, la 11.32. Copiii nu puteau fi lasati singuri nicio clipa( unul avand varsta de 1 an) . Cum puteam eu, in 2 minunte, sa ma cert, sa adresez injurii la strada, apoi sa traversez in casa, sa bag copiii in apa si nisip , apoi sa le fac si poze? Martorul mincinos scapa, in acest caz, gratuit...
acest răspuns util
Vecina a auzit, a reclamat ca faceam referire la dumneaei, a venit la usa mea o domnisoara agent de politie cu proces verbal,a intrebat daca i-am spus doamnei asta, mi-a solicitat o declaratie in care am mentionat faptul ca eu nu m-am adresat nimanui. Nu am semnat procesul verbal pentru ca nu stiam pentru ce imi da amenda,daca nu am gresit cu nimic,am mers a doua zi sa discut si cu seful sectiei,era si domnisoara prezenta si mi-a zis ca
a avut destule dovezi sa faca asta,ca am devenit agitata cand a mentionat de sanctiune,iar daca nu sunt de acord sa depun contestatie in Instanta. Asta a fost tot.
acest răspuns util
Da, voi contesta, insa doream sa aud si alta parere, Pentru ca eu am suferit un șoc. Multumesc mult!

gi-jane2 a scris:

contestati

Multumesc mult, am primit amenda de 4000 de lei pentru discriminare, deoarece vecina care trecea prin fata casei mele m-ar fi auzit cantand in curte"sunt oltean de mehedinti, fac ceva si strang din dinti",desi am declarat ca nu am facut asta si chiar nu am facut.

Dorin Voicilas a scris:

În niciun caz nu poate fi considerată discriminare.

Buna ziua! Am si eu o nelamurire ...Autodiscriminarea, pe proprietatea personala(in casa mea,in curtea mea) poate fi interpretata de o terța persoana care aude asta, in afara proprietatii, ca pe o insulta sau discriminare proprie? De exemplu, daca eu spun "sunt blonda" sau cant o parodie "sunt țigan si trag la fiare", persoanele care aud aceste expresii se pot simti discriminate si depune plangere pentru aceasta? Multumesc mult!