Ambulantier,Paramedic, sofer autosanitara Cat. B1/B2+ operator registratori de urgenta astea sunt toate functile pe care le-am prin diplome si atestate . Am sa va tin la curent ce raspuns voi primi de la Domnul Arafat.
Inteleg daca se platea asa cum trebuie si nu se punea viata mea si a pacientului in pericol normal ca nu imi dadeam demisia dar cand sunt trimi in solicitare si directia masini este praf si in orice moment putea sa-mi sara roata si Doamne fereste de un acident sau ma duc la 600 km distanta si nu am clima si plus ca mi se strica ambulanta pe drum cu pacient bolnav pe oxigen,sau avc ,etc eu dau exemple dar care sau si intamplat daca murea vreun pacient cine era tras la raspundare nomal ca eu . De asta am intrebat daca exista vreo lege care sa-mi permita sa ma pot angaja la stat la ambulanta dar in acelasi timp sa-mi termin si studile si normal ca la absolvire duceam diploma .am facut si o sesizare la Domnul Arafat astept cu nerbdare parerea dansului ., imi place meseria mea si sa ma implic sa ajut oameni prin meseria mea .
Ok multumesc ma gandeam ca exista vreo portita sa fiu angajat si sa-mi continui in continuare liceul si mai zic de a 2 sansa cei din guvern asa ca fara nu ma angajeaza nimeni.
buna ziua am o intrebare , am lucrat timp de 7 anii la o ambulanta privata dar din mai multe motive am dimisonat ca sa ma angajz la stat la ambulanta indeplinesc toate cerintele mai putin ca nu am liceul terminat dar eu inca profezez sa merg la liceu sunt la fara frecventa de ce nu ni se ofera si noua o sansa chiar daca nu am terminat liceul ,il continui pana imi iau diploma dar sa-mi permita si sa lucrez ,sau sa fiu angajat pana la absolvirea liceului si pe urma aduc diploma exista vreo lege care sa permita angajarea mea la ambulanta si sa-mi continui liceul pana la absolvire