avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Activitate Viorica_2022

Activitate Viorica_2022

Revin cu precizari: contractul de chirie este semnat cu Asociația de locatari și proprietarul spațiului și a dat acordul de a fi amplasat pe spațiul lui.
Buna ziua,
Locatarii unui bloc ne confruntam cu o problema, pentru care as aprecia o recomndare/ cale de solutionare a situației problematică cu care ne confruntăm ca rezultat a amplasarii easybox-ului pe terenul blocului , dar precizez ca este spatiul unui proprietar de la parterul blocului.
De la momentul instalarii unitatii de easybox Sameday pe terenul blocului, locatarii scarii intampina o serie de probleme legate de accesul pe locurile de parcare care apartin locatarilor, fiind in prima faza blocate de catre beneficiarii coletelor.
Aditional se creaza situatii de accident de catre unitatile de transport care incarca celulele easybox , sunt blocate trotuarele astfel facand imposibila deplasarea locatarilor, carucioare cu copii. Aditional sunt avariate masinele proprietarilor / locatarilor bloculu cu pricina de catre persoanele ce vin sa isi ridice coletele de la easybox.
Dar tin sa va comunic ca Asociatia de proprietari nu vrea sa ne sustina in demesul nostru de a solicita beneficiarului contractului de comodare sa rezilieze contractul.
Ar fi alte cai de actionare pentru a ridica acest easybox? Multumesc anticipat pentru un raspuns.