Buna ziua,
In legatura cu postarea d-nei Shana Ionescu din 06.06.2023 legata de inselatoria cu reclama apartinand, cica, BT Invest.
Si noi am facut prostia de a aplica pentru cei 950 lei. Sotul meu a fost sunat apoi de o persoana ca fiind din partea bancii si anuntat ca va fi contactat ulterior de cineva care sa preia contul. Dar de aici povestea este alta.A fost sunat, intr-adevar, dar de la firma Tangent Capital din Londra (exista, am verificat), am facut inregistrarea la ei si ni s-a repartizat un broker. Asta s-a intamplat la inceputul lunii iunie. Pentru ca sotul meu lucreaza in strainatate, eu am tinut toata legatura cu el. Am inceput cu deschidere cont in Web Trade, in Binance, au venit contracte, am investit multi bani si acum balanta mea la ei, pe hartie este de cca 30.000USD. Acum o saptamana am vrut sa incep sa retrag o suma mai mare pentru vacanta (mai retrasesem odata, dar o suma mica, de proba). Aici s-a intamplat tragedia: aplicatia pentru cripto, Trust Wallet, imi cere, fara nici o justificare, sa mai depun in contul lor, inca o data suma solicitata de mine, ca si confirmare de identitate. Nu am de unde, broker-ul da din umeri ca nu stie de ce, si asa ne-am trezit acum cu toti banii blocati. Ajutati-ma, va rog, si dati-mi o sugestie de und sa incep sa ma plang sa imi recuperez banii!!!