avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1525 soluții astăzi
Forum Activitate pyroska

Activitate pyroska

ªchiopeţ, mai bine-ţi spuneai numele şi atât şi, ca să ţi-o dau înapoi, păcat că mama ta n-a făcut un sex oral când trebuia?, a spus B., la începutul "recitalului".Când văd părinţi care se leagă de copiii lor că beau la 16, 17, 18 ani, mor. Ce dracu? vrei să facă? Dă-o dracului, trăieşte-ţi viaţa (...) Vă dau un sfat, pentru când o să mai creşteţi, nu amestecaţi alcoolul cu iarba şi vă spun de ce. Stăteam cu ea faţă în faţă, făceam dragoste şi ea mi-a băgat un deget în fund. Nu-i ok?, a rostit B.

Conform Legii 61/1991 republicata in Monitorul Oficial, Partea I nr.77 din 31/01/2011pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire social, a ordinii si linistii publice, Art 3. 1)savarsirea in public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenintari cu acte de violenta impotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natura sa tulbure ordinea si linistea publica sau sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora sau a institutiilor publice. punctul 32) acelasi art. indemnul sub orice forma al minorilor la savarsirea de contraventii....

Intrebarea mea, unde trebuie sa se faca sesizarile de rigoare si cine? Directorul liceului sau poate face si un singur parinte?