adrian@13 a scris:
Bună ziua! Instanța superioară va analiza actele dosarului in raport cu motivele de apel si va lua o decizie. Instanța poate menține soluția primei instanțe respingând apelul, poate mari pedeapsa si dispune tot suspendarea ei ( dacă se incadreaza pănă in limita maxima de 3 ani), poate menține pedeapsa dar să dispună executarea efectivă in regim de detenție, sau o poate mări si dispune executarea in regim de detenție. Problema mare la dumneavoastră este faptul că pedeapsa instanței de fond este foarte aproape de limita maximă de 3 ani până la care se poate dispune suspendarea executării pedepsei. Cele mai bune șanse sunt dacă sunteți reprezentată de un avocat cu experiență în penal. Sper să aveți succes!
Bună ziua . Am revenit cu noutăți . Apelul din fericire pt mine a fost respins ,a fost făcut de către diicot cu pretenția achitării prejudiciului în condițiile în care vicitima a renunțat . A fost respins și am rămas cu aceeași sentință de 2 ani și 11 luni cu suspendare și muncă în folosul comunității . Însă după decizia definitivă sechestru pus pe apartament nu s a ridicat pe motiv ca mai este un alt dosar disjuns cu titlul de “ fraudă informatică . Acum întrebarea mea și curiozitatea este oare sunt implicat și în acela? Au fost vreo patru fapte “ grup infracțional “ spalare de bani pentru care mi-am luat pedeapsa , acces ilegal la un sistem informatic “ . Momentan nu am primit nici o citație cu privire la acest dosar probabil este încă în cercetare . Dar se poate să mă găsească vinovat și acolo ? Am oferit toate informațiile necesare la testul poligraf nu am avut nimic de a face cu acea faptă , repet am fost doar păcălit când am acceptat să scot suma de bani .. pot fi doar martor în acel dosar sau parte civilă ? Sau mă pot chema pentru implicare ? Mulțumesc anticipat pentru un posibil răspuns !