avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Activitate Terouma

Activitate Terouma

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

La asociație și la primărie.

La instanță este mai complicat si se ajunge ulterior daca va respinge contestația.

București 2023

Va mulțumesc mult pentru sfaturile acordate!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Nu consider legal asa ceva dar va trebui urmata calea legala cu contestatie daca se face asa ceva.
Daca nu urmati calea legala sunteti bun de plata.
Nici nu are o logica bine definita acest lucru pentru ca unii se spala mai mult iar altii putin.

Bucuresti 2023

Contestația trebuie făcută la asociatie, la primarie - biroul pentru asociațiile de proprietari sau in instanța?

Buna ziua,
Este legal ca adunarea generală sa impună câți metri cubi de apa poate sa utilizeze o persoana intr-o luna? Si in funcție de acești metri cubi sa adauge persoane la întreținere? 3 mc = 1 persoana, 6 mc = 2 persoane, 9 mc = 3 persoane?

Exemplu: am fost in apartamentul meu 11 zile (Iunie - 4 zile, Iulie - 7 zile), am consumat 2,23 mc de apa, iar administratorul a hotarat sa pună la întreținere o persoana. Deși in luna Aprilie am înregistrat o cerere de scutire a plății la întreținere pentru ca nu va locui nimeni o perioada in acel apartament. Pana in luna Iunie am avut zero persoane la întreținere, zero metri cubi de apa consumați.

Persoanele la întreținere nu se declara cand locuiesc minim 15 zile intr-un apartament?

Va mulțumesc