Societatea de asigurari mi-a dat un nr de la bucuresti iar firma de acolo ma tot amana de la o zii la alta... cu faptul ca nu le-a venit confirmarea de la firma de asigurari din italia...
Legat de constatare daunelor de catre firma de asigurari nici vorba de asa ceva...
Buna seara,
Problema mea suna cam in felul urmator: Acum o saptamana vin de la servici si las masina (dacia 1310) in fata blocului unde locuiesc... dupa aproximativ 2 ore un baiat cu o masina (BMW) cu nr de italia scapa masina de sub control loveste un logan parcat in spatele masini mele pe care il muta in urma impactului pe trotuar si apoi ricoseaza in autoturismul meu avariindu-l in partea din stanga spate.
Baiatul vinovat de accident imi da asigurarea lui (copie) mie si la proprietarul loganului care are casco masina fiind noua...
Am fost la firma unde am asigurarea ca sa deschid un dosar pentru recuperarea pagubei insa ei mi-am dat un nr de tel de la o firma din bucuresti (eu fiind din Timisoara). Sun la bucuresti si primesc un nr de fax unde sa trimit toate actele primte de la politie , copia dupa asigurarea celui vinovat de accident asigurarea mea talonul masini etc. Apoi am revenit cu un telefon si mi-au confirmat ca faxul a juns la el cu tot ce mi-au cerut si mi-au spus sa sun a doua zii ca sa ma indrume unde sa ma adresez in timisoara ca sa-mi repar masina. A doua zii sun la ei si ei imi spun ca nu le-a venit din Italia confirmarea de la firma care a facut asiguraea masini vinovate de accident si sa astept pana luni.
Luni din nou aceiasi poveste plus m-au informat ca poate sa dureze si pana la 2-3 saptamani pana le vine confirmarea din Italia.
Intrebarea mea este este normal ce se intampla sa dureze asa mult? Eu stau cu masina avariata in fata blocului si ma deplasez la servici cu mijloacele de trasport in comun.
Presimt ca vine anu nou peste mine iar eu stau cu masina lovita in fata blocului iar firmei de asigurari prea putin ii pasa...
Pot sa-mi repar masina pe bani mei si apoi sa dechid proces pt recuperera pagubei? Pt. cei patiti cam cat dureaza pana firma de asigurari te despagubeste?
Multumesc.