Nu înțeleg de ce dacă am făcut 3 ani și 6 luni deja din prima pedeapsa la următoarea mi sar da toată pedeapsa de la 0 înapoi citisem pe codul penal și scrie ca ce a mai rămas din vechea pedeapsa se adaugă la următoarea adică 4 luni care au mai rămas din prima ar întra la următoarea pedeapsa am fost prins conducând pe substanțe psihoactive (canabis) și încadrarea de la asta este de 1 pana la 5 ani daca a-și lua minimul adică 1 an pe a 2 a pedeapsa plus 4 luni vin 1 an și 4 luni dacă merg pe recunoastere mi sar duce o treime din pedeapsa și ar fi șanse sa iau cu suspendare dacă este sub 2 ani
Nu vad cum pt chestia asta masi duce 4 ani plus 1 an de la asta 5 doar pentru ca ma prins asa nu am făcut accident am și cooperat le-am zis deschis ce am făcut și stau și ma gândesc altfel dacă eram arestat și făceam 3 ani și 6 luni și făceam o fapta acolo de 1 an ma întorcea sau îmi adaugă a 2 a pedeapsa la prima adică continuam alea 4 luni și după restul de 1 an
Alfonzo a scris:
Bună seara , îmi poate spune cineva dacă am 4 ani cu suspendare din care am făcut 3 ani și 6 luni și recent din incontienta am făcut un alt dosar penal cum se calculeaza la următorul tribunal se calculeaza toți ani de pedeapsa adică 4 ani sau doar 4 luni care au mai rămas plus pedeapsa și ani pe care o sa ii primesc acuma de la următoarea pedeapsa cum se contopesc?