avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Activitate Alfonzo

Activitate Alfonzo

Știu am vorbit astăzi cu avocata mea și mi sa explicat toata situația va mulțumesc frumos pentru ca v-ați făcut timp sa îmi răspundeți sper sa am o încadrare cât mai mica pentru ca sincer sa va zic îmi este foarte frica sa îmi distrug tot viitorul pentru ca sunt inconștient și mi-am distrus viitorul pentru o inconstienta

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Ați întrebat pe un forum de specialitate și vi s-a răspuns, de către un avocat. Este una dintre condițiile obligatorii, atunci când cereți clemență și se stabilește o pedeapsă cu suspendare, pentru ca persoana condamnată să conștientizeze gravitatea faptei sale și consecințele în situația în care săvârșește o altă infracțiune. După reacția dvs., eu sunt tot mai sigur de sfatul pe care vi l-am dat, în sensul de a vâ angaja un avocat, fiindcă dacă dvs. veți avea aceeași reacție în fața magistraților (procuror și, ulterior, judecător), veți primi o perdeapsă exemplară.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

Răspuns la discuția contopire pedepse
Dacă acum 3 ani și 6 luni mi sa dat pedeapsa de talharie calificata și mai aveam 4 luni pana sa termin cu controlul judiciar și din incontientq am mers fumând o țigare de canabis la volan fără sa fi făcut accident am și recunoscut ca am fumat o țigare înainte la următoarea pedeapsa este încadrată între 1 an și 5 ce șanse am sa mi se dea pedeapsa asta de un an 2 cat ar fi și toată pedeapsa de 4 ani ca eu am făcut deja 3 ani și 6 luni am mers am semnat și am respectat tot pana în ultimele 4 luni din prostie sunt șanse sa primesc toată pedeapsa de 4 ani și cea de 1 an 2 sau sunt șanse prin contopirea pedepselor sa îmi dea pedeapsa asta pe rol de 1 an și ce a mai rămas din cealaltă adică 4 luni
Nu înțeleg de ce dacă am făcut 3 ani și 6 luni deja din prima pedeapsa la următoarea mi sar da toată pedeapsa de la 0 înapoi citisem pe codul penal și scrie ca ce a mai rămas din vechea pedeapsa se adaugă la următoarea adică 4 luni care au mai rămas din prima ar întra la următoarea pedeapsa am fost prins conducând pe substanțe psihoactive (canabis) și încadrarea de la asta este de 1 pana la 5 ani daca a-și lua minimul adică 1 an pe a 2 a pedeapsa plus 4 luni vin 1 an și 4 luni dacă merg pe recunoastere mi sar duce o treime din pedeapsa și ar fi șanse sa iau cu suspendare dacă este sub 2 ani
Nu vad cum pt chestia asta masi duce 4 ani plus 1 an de la asta 5 doar pentru ca ma prins asa nu am făcut accident am și cooperat le-am zis deschis ce am făcut și stau și ma gândesc altfel dacă eram arestat și făceam 3 ani și 6 luni și făceam o fapta acolo de 1 an ma întorcea sau îmi adaugă a 2 a pedeapsa la prima adică continuam alea 4 luni și după restul de 1 an

Alfonzo a scris:

Bună seara , îmi poate spune cineva dacă am 4 ani cu suspendare din care am făcut 3 ani și 6 luni și recent din incontienta am făcut un alt dosar penal cum se calculeaza la următorul tribunal se calculeaza toți ani de pedeapsa adică 4 ani sau doar 4 luni care au mai rămas plus pedeapsa și ani pe care o sa ii primesc acuma de la următoarea pedeapsa cum se contopesc?

Bună seara , îmi poate spune cineva dacă am 4 ani cu suspendare din care am făcut 3 ani și 6 luni și recent din incontienta am făcut un alt dosar penal cum se calculeaza la următorul tribunal se calculeaza toți ani de pedeapsa adică 4 ani sau doar 4 luni care au mai rămas plus pedeapsa și ani pe care o sa ii primesc acuma de la următoarea pedeapsa cum se contopesc?