avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Activitate elenaaaa777

Activitate elenaaaa777

Înțeleg ce spuneti, dar dacă dorim sa facem acum mutatul fără acordul părinților mei pățește ceva el? (inafara de plângeri etc) ma refer sa facă închisoare?(eu vreau sa ne mutăm de buna voie și am 17 ani și 4 luni ) Asta ma interesează, dacă ne ați putea lămuririi, mulțumim din suflet, dacă a-ți mai putea răspunde
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Așteptați pana la împlinirea vârstei de 18 ani pt a evita plângeri la politie,șicane declarații etc.

Bună ziua, republic întrebarea, am 17 ani și sunt împreună cu un băiat el are are 23 ani, probabil mulți o sa comentați de vârstă, dar așa a fost să fie și noi ne iubim.
- Dacă noi vrem sa ne mutăm împreună la el, dar părinții mei nu sunt de acord cu asta și anunță poliția, el pot pății ceva rău și ne dorim amândoi asta și nu e nimic forțat? Menționez că în momentul actual am 17 ani și 4 luni.Mulțumim frumos

elenaaaa777 a scris:

Făcusem o greșeala în întrebare nu eram atentă, m-am corectat, eu sa mă mut la el,părinții lui sunt de acord, vreau sa știu dacă pățește ceva, am menționat în întrebare. Mulțumesc frumos de timpul acordat și pentru răspunsuri avem nevoie

Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua

Daca apartamentul e pe numele parintilor si acestia nu sunt de acord sa vina el acolo, nu are ce cauta, nu conteaza ce varsta ai.
Daca apartamentul e pe numele tau, nu conteaza ce parere au parintii.

Făcusem o greșeala în întrebare nu eram atentă, m-am corectat, eu sa mă mut la el, vreau sa știu dacă pățește ceva, am menționat în întrebare. Mulțumesc frumos de timpul acordat și pentru răspunsuri avem nevoie

Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna ziua

Daca apartamentul e pe numele parintilor si acestia nu sunt de acord sa vina el acolo, nu are ce cauta, nu conteaza ce varsta ai.
Daca apartamentul e pe numele tau, nu conteaza ce parere au parintii.

Buna, am 17 ani și sunt împreună cu un băiat el are are 23 ani, probabil mulți o sa comentați de vârstă, dar așa a fost să fie și noi ne iubim.
- Dacă noi vrem sa ne mutăm împreună la el, dar părinții mei nu sunt de acord cu asta și anunță poliția, el pot păți ceva rău și ne dorim amândoi asta și nu e nimic forțat? Menționez ca în momentul actual am 17 ani și 4 luni.Mulțumesc frumos