avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate AMBV18

Activitate AMBV18

Am fost amenințată de un fost concubin ca se va duce la poliție și ca ma va da in judecată cu pretextul ca eu i as fi spart parbrizul. Speța suna destul de prosteasca: fostul meu concubin a dat cu spatele lovind o alta masina (in mod intenționat) proprietarul mașinii respective a venit și i a zis oprește ca îmi împingi masina și i a lovit parbrizul acesta crapandu-se. Eu nu am lovit acea masina sau sa fac vreo dauna mașinii , dar el este convins ca eu l am pus pe acel bărbat sa i lovească parbrizul sau ca eu îl cunosteam pe acel om doar pe faptul ca acea pers a fost trecător și pur și simplu s a nimerit sa fie si proprietarul mașinii respective, lovite de fostul concubin. Ma amenință ca ma va da in judecată si ca se va duce la poliție doar pe faptul ca el crede ca pers respectiva e pusa de mine, ca îl cunosc si chiar nu știu cine era sau cel mai mic detaliu despre acel om desigur , fără vreo dovada sau vreun martor. Eu am un martor in acest caz, va urma vreo consecință gravă dacă nu exista dovezi sau martori?