buna ziua, am o problema cu cei de la vodafone, eu am pe 2 nr diferite 2 abonamente cu 2 telefoane diferite, luate in rate cu abonament, In urma cu 2 luni am fost si mi-am mai luat un telefon in rate cu un alt abonament, un domn de la vodafone mega mall mia spus ca teoretic nu mai se poate lua inca un telefon, insa pana la urma acesta ma ajutat punandu-mi telefonu pe un alt nr, in rate si cu un abonament nou, acesta spunandu- mi ca telefonu e in rate si cu toate cele 3 telefoane si abonamente de pe celelalte nr urmatoarea rata va fi de 630 ron, insa stupoare urmatoarea luna cand mi-a venit factura a venit 3800 ron de plata, Am fost la vodaf mega mall sa intreb de ce a venit atata iar acestia mi-au spus ca colegu lor a scos telefonu un Iphone SE gen 3 luat in rate in primavara din sistem ca fiind platit in rate si la pus cu plata banilor suma intreaga, desi eu am achitat pana atunci 3 rate la telefon, Acestia au trimis catre centru pentru refacerea facturii insa nimic, De o luna astept sa primesc rasp, si in loc de raspuns la cerere primesc mesaje cum ca daca nu platesc factura ma baga ca rau platnic, ce pot face?