avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Activitate anaid1709

Activitate anaid1709

Este un bloc cu P+4 etaje si 2 scari, pe fiecare etaj sunt cate 4 apartamente, deci in jur de 40 apartamente. Cred ca deranjeaza pe toata lumea, dar nimeni nu face nimic. Avem asociatie unde scrie clar ca nu se admit franghii de rufe in fata blocului, tot terenul din jurul blocului este impartit intre 2 vecini, unul a pus flori si nu deranjeaza vizual, ci din contra, ceilalti si-au incropit o adevarata curte si si-au parcat masina langa gard, astfel incat au blocat accesul. Nu cred ca se baga asociatia, daca terenul nu le apartine.
Înțeleg că terenul din jurul blocului este in proprietatea Consiliului Local. Are acesta dreptul să îl vândă către locatarii de la parter? Întreb asta, deoarece vecinii mei de la parter și au făcut garduri și porți, plantează legume, întind rufe, au scos mese și scaune, scrânciob, cam ca la tara. Mai rău decât atât, au blocat cu mașina lor accesul în spatele blocului, pe unde puteam scurta drumul către tomberoane, parcare etc. Ei pretind că în contractul lor de cumpărare a apartamentului este inclus și acel teren pe care l au îngrădit.