Doresc sa prestez servicii de design dentar CAD prin utilizarea unui soft cu licenta, prestatiile vor fi pentru laboratoare de tehnica dentara si clinici stomatologice, care este codul caen care correspunde acestui tip de prestare de servicii ?
Buna ziua, am ceva dubii in legatura cu decizia de incadrare in gradul de handicap pe care am primito si as avea nevoie de o parere a unui avocat care se pricepe. In 2014 am fost diagnosticat cu osteosarcom la femurul drept si din acest motiv mi-a fost inlocuit genunchiul si parte din femur cu o proteza care se lungeste pe baza unor magneti in plus mi-a fost exportata si parte din massa musculara iar in prezent ma deplasez cu ajutorul unui baston si in plus sunt ajutat de familie sa fac unele chestii din viata de zi cu zi ca de exemplu sunt ajutat sa ma incalt si sa ma imbrac am fost incadrat in grad de handicap mediu (moderat) pentru situatia aceasta fizica in care ma aflu, probabil situatia aceasta in care ma aflu se incadreaza in grad de handicap accentuat ce parere aveti ?
Salutare tuturor, stie cineva daca persoanele cu handicap accentuat ce detin un SRL si sunt scutite de impozitului pe venit mai au si alte facilitati fiscale ?
Buna ziua, am deschis un servar legal la un anumit joc iar jucatorii din el imi ofera donatii in bani prin transferuri online din dorinta de a contribui la plata lunara sau anuala a servarului este totul in regula atata timp cat eu doar ii invit sa doneze si nu ii oblig, nu le ofer si nu le promit ceva material in schimbul donatiilor ?
Domnule avocat, deci daca eu am deschis un servar legal la un anumit joc iar jucatorii din el imi ofera o donatie in bani din dorinta de a contribui la plata lunara a servarului este totul in regula atata timp cat eu doar ii invit sa doneze si nu le ofer sau promit ceva material in schimb ?
Salutare, daca sunt luat in primire intr-un spital strain unde am fost curat de cancer iar acum vreau sa ma mut intr-o alta tara pentru munca dar inca trebuie sa fac controalele si vizitele medicale pentru inca 2-3 ani din cei 10 stabiliti de protocol este posibil sa pot fi luat in primire intr-un alt spital in tara respectiva unde vreau sa ma mut pentru a continua sa fac aceste controale si vizite medicale ??