avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Activitate Expertul10

Activitate Expertul10

Multumesc de incurajare, dar stiind ca nu am consumat alcool, am luat o singura proba de sange, multi spunandu-mi ca trebuia prelevata si a 2-a proba de sange la interval de 1 h. Stiind ca nu consumasem nimic, logic am crezut ca nu mai era nevoie. In fapt, nu cunosc amanuntele legislatiei in vigoare, ce ar fi trebuit mai bine de facut in astfel de situatii.
Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.14 mg/l, desi nu mancasem si nu bausem nimic timp de 6-7 ore, nu am folosit alcool de zeci de ani, sunt o persoana care tine regim si sunt vegan, am probleme renale si de colon. Am afirmat ca nu am consumat alcool si ca ma mira faptul ca etilotestul arata o valoare asa de mare. Ceva mi s-a parut suspect la aparatul etilotest, intrucat nu mi s-a aratat inainte de a sufla in acesta, si mai exista un fapt important pe care nu-l pot mentiona aici, deocamdata. Avand dubii, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar rezultatul il astept sa vina in cateva zile. Cum ar trebui sa formulez contestatia tinand cont de faptul ca in aerul expirat au iesit 0.14 mg/l, asa cum sustinea politistul, desi eu nu sunt convins de aceasta valoare?
Va multumesc anticipat!