avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate gaddy

Activitate gaddy

Buna ziua,

Vreau si eu sa va prezint o speta in care sunt eu implicat sau inca nu ca sa spun asa, sau mai bine spus si nici nu vreau sa se ajunga la instanta.

E cam ciudata dar nu cred ca sunt singurul cu care v-ati confruntat.
De anul trecut ma confrunt cu o prroblema serioasa. Am luat plosnite de undeva, nu am de unde sa stiu nici eu. Nu poti sa stii. Am chemat dezinsectia de 2 ori anul trecut si anul acesta sunt la a doua interventie si cred ca o sa fac vreo 4 sau cat este necesar. Ideea este ca am inteles ca, cativa vecini ar vrea sa ma dea in judecata intrucat cateva familii s-au inefstat si ei, iar o persoana mi-a propus sa-i platesc mobila care tocmai a aruncat-o pentru ca vrea sa dea comanda de alta noua. Este legal asa ceva? Eu unul nu am mai auzit. Ca altfel, ma da in judecata.

Infestarile cu gandaci plosnite sunt la ordinea zilei peste tot in lumea asta. Am vorbit si cu cei de la firma si au sute de interventii pe an.
Poate fi dat cineva in judecata pentru faptul ca ai fost infestat de alta persoana? Astept parerea unui avocat/i/. In fond cum poti constata ca de la mine a pornit totul? Plosnitele nu vorbesc, nu le poti intreba sa le intrebi de unde au venit, ca sa fac o gluma. E logic. Adica mi se pare ciudat rau. Sau simpla rautate a vecinilor.

Eu sunt la a doua interventie de dezinsectie in prezent, deci sunt pe cale de a-mi rezolva problema. Mai departe fiecare sa-si faca dezinsectia. Eu o sa le prezint facturile emise de firma de dezinsectie ca sa fie totul in regula ori la asociatie.
Ba mai mult, ma cautase politia locala atat eu cat si pe presedintele de bloc zilele trecute pentru a discuta aceasta problema. Conform legii 155/2010 privind organizarea si functioanera politiei locale nu scrie nicaieri de avertizarea, punerea in vedere a unui locatar/ cetatean privind daunatorii plosnite, gandaci ca acesta sa ia act urgent. Ei au alte atributii, ordine publica, autoriatii constructie etc, circulatie amenzi rutiere nicidecum asa ceva. Deci cred ca este un abuz. Este un abuz?

Poti fi dat in judecata pentru asa ceva de un vecin sau mai multi?
Ce cai leale exista? Cum trebuie procedat in cazul acesta?
Astept parerile unui avocat

In speranta unui raspuns favorabil va multumesc anticipat!