avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Activitate C.mar

Activitate C.mar

Vă mulțumesc!
Bună seara
Am fost victima unui accident rutier în urma căruia nu am fost vătămată fizic și nici mașina nu a fost avariată grav. Seara, la ora 22 circulam regulamentar pe un drum județean, ba chiar cu viteza mai mică decât limita, când din față, în curbă, un șofer s.a angajat în depășirea unui tir și a unei mașini mici aflate în spatele tirului, și mi.a ieșit mie în față, pe contrasens. Am frânat dar nu a fost suficient și am decis că e mai bine să trag maxim dreapta și să ies de pe carosabil, pe câmp. După ce am reușit să mă calmez puțin am sunat și la poliție, care a ajuns în aprox 40 de minute. Nu.mi venea să cred că nimeni din cei implicați, nici un șofer din 3 nu a oprit să vadă ce s.a întâmplat cu noi, nu mai zic de cel care a făcut depășirea. Poliția când a venit, mi s.a părut că a tratat totul foarte superficial.... Aș dori să știu ce pot să fac în continuare având în vedere că nu sunt camere de supraveghere pe un drum aflat în câmp, iar eu un nr. de înmatriculare nu am fost în stare să rețin în momentele acelea. Mulțumesc