avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate Suzy.B

Activitate Suzy.B

Buna seara
Dupa decesul tatalui am depus taxa de succesiune si in urma discutiilor cu notarul tatal meu à facut o cere pt titlul de proprietate pt locuinta si curte in total de 139 mp ,este pus in posesie in 2019 (proces verbal de punere in posesie) .. . Locuinta este constriuta in 1963 pe terenul de bunicul si din matricole fiscale din registrul agricol1976 ii este trecut in rol si plateste impozit pana anul 2023.....datorita unei suprapuneri virtuale pe un cadastru vechi nu i se elibereaza titlul de proprietate insa cece m-a surprins este ca am solicitat adevernta de rol la primarie si raspunsul a fast ça tatal meu nu are rol ....in conditiile in care in 2006 face o anexa si are autorizatie de constructie.....intrebarea mea este cum nu are rol agricol cand el plateste impozit pe casa si curte din 1976 iar inainte respectiv 1963 platea impozit pe numele tatalui .....mentionez ça tatal meu este mostenitor unic dupa parinti. Ce trebuie facut pt inregistrare la rolul agricol in conditia in care nu i-a fost eliberat inca titlui de proprietate?