avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Kitya

Activitate Kitya

Răspuns la discuția vecina sensibila
Perfect adevărat și foarte corect!!!!! Doar că, în ziua de azi, s-a uitat de astfel de chestiuni de bun simț și educație, de cei 7 ani de acasă și tindem să ne comportăm ca animalele!!!

Adriantot a scris:

Votez si eu, ca toti cei care au raspuns, pentru liniste si respect intre vecini. Apartamentele sunt construite sa locuim in ele, sa ne odihnim, sa ne crestem copii, sa ne ingrijim sanatate si batranetile. Nu sunt locuri de dans si distractii ca-n discoteca. Iar atunci cand un proprietar mai deranjeaza cu o mica petrecere e bine sa-si anunte vecinii si sa se scuze pentru deranjul creat.

Poliția nu vine când o chemi pentru muzică raspunzand pe un ton flegmatic că au treburi mai importante decât asta și că, dacă va ajunge vreun echipaj în zonă, bine, dacă nu, nu și, dacă totuși vine, a doua zi reclamatul știe cine a chemat poliția și o furi - pe românește. Am patit-o......ambele situații.....deci nu înțeleg de ce se mai dau legi dacă organele abilitate să impună respectarea legii, nu face nimic.....se întâmplă în orașul Bistrița, județ BN