avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate racfm

Activitate racfm

Răspuns la discuția Deranjarea Linistii Publice
Fii atent... ce-am facut eu. Am strans semnaturi de la vecini ca nu-i deranjez ... si nu a mai ajuns jandarmeria la usa. Te duci la toti vecinii si strangi semnaturi ... ca nu-i deranjezi. O duci la politie si te-ai rezolvat ... si p-aia da-o dracu ... o sa moara baba o data si o data ... :)
dar nu o dau tare :) ... e chiar cat sa o aud ... :|
eu nu o dau tare . e un nivel modic ... dar ei nu inteleg asta ... chiar nu am nicio intentie sa le provoc lor deranj ... asta e treaba aici ...
Da, dar ... in orice societate respectabila trebuie sa socializezi. Avand in vedere faptul ca numai ei mi-au facut mie reclamatie , inseamna ca ei nu socializeaza. Atat timp ca eu respect anumite ore , in care eu cred ca lumea trebuie sa munceasca ... eu zic ca nu deranjez pe nimeni. De exemplu , intre 8-12 pe cine as putea deranja ... ? Dupa ora 12 sunt la scoala ... asa ca muzica nu mai face parte din programul lor ... seara la fel , ascult in casti , deci iarasi nu se aude muzica. Orice om normal mai face si altceva inafara sa doarma ( cum fac ei ). E chiar asa de greu sa se alature comunitatii ?
Am si eu o problema cu Jandarmeria ...
Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar blocurile sunt unite ).

E a 7-a oara cand vine Jandarmeria ... m-am saturat eu de ei ...

Vrea sa stranga semnaturi impotriva mea ... nu stiu de ce ... nu i-am facut nimic , nu ne cunoastem ... nu ne-am certat .

Ce are cu mine ? Ce pot sa-i fac ? M-am saturat de el ...

Nu pot asculta si eu o piesa calumea ... sa aud ce spune cutare cand canta ... :(

Help !

L.E. : Ascult muzica de la 08:00 A.M. pana la 11:30 A.M.

Seara asculta la casti , deci nu-l deranjeaza ...

Uneori cheama jandarmii aiurea . Fara sa fac nimic ... pur si simplu e fenomenal ...