Mulțumesc!
Insa, nu se pot lua dupa camerele de supraveghere pt. a ma identifica si a trimite acasa vreo citatie sau sa merg la politie pt vreo declarație?
gi-jane2 a scris:
Nu vor fi urmări legale , ati avut noroc.
"Regret enorm rusinea."
E, furtul trebuie regretat si daca nu vreti sa ajungeti prost, ar trebui sa trageti învățăminte si sa nu continuati asa.
Buna seara!
Acum o luna am fost in magazinul MK. La cabina de proba am luat 2 fuste si o rochie. Am rupt etichetele de siguranta si pe cele normale. Am plecat cu acestea. In următoarele 3 zile am revenit. Managera magazinului m-a vazut pe camera si a venit la mine pt. a-mi spune ca am fost la ei si am plecat cu 3 produse de ale lor. In prima faza am negat,fiindu mi rusine, dupa care am recunoscut fara a mai avea vreo reactie. Nu am facut niciodată asa ceva,nu stiu ce s a întâmplat cu mine atunci si cum m am gandit la asa ceva... Managera mi a zis ca a sesizat politia si a trimjs camerele inclusiv la supravegherea mall-ului pt a avea grija cu mine pe viitor. Dansa si-a dorit bunurile inapoi, pe care i le-am restituit de indata, daca nu ma punea sa le platesc. Precizez ca, nu mi s a luat nicio declaratie si nici politia nu a venit. La ce ma pot astepta? A trecut o luna. N am primit nimic si nici nu mi doresc.Ma pot identifica dupa camere si sa imi afle datele incat sa vina acasa vreo citatie? sau a fost mai mult o sperietura pt a ma invata minte?
Nici nu stiu la ce sa ma astept! Regret enorm rusinea.
Va rog mult sa ma ajutati!
Mulțumesc frumos!