avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Activitate Ares06

Activitate Ares06

Răspuns la discuția Furt mall
Mulțumesc!
Insa, nu se pot lua dupa camerele de supraveghere pt. a ma identifica si a trimite acasa vreo citatie sau sa merg la politie pt vreo declarație?

gi-jane2 a scris:

Nu vor fi urmări legale , ati avut noroc.
"Regret enorm rusinea."
E, furtul trebuie regretat si daca nu vreti sa ajungeti prost, ar trebui sa trageti învățăminte si sa nu continuati asa.

Discuție Furt mall
Buna seara!
Acum o luna am fost in magazinul MK. La cabina de proba am luat 2 fuste si o rochie. Am rupt etichetele de siguranta si pe cele normale. Am plecat cu acestea. In următoarele 3 zile am revenit. Managera magazinului m-a vazut pe camera si a venit la mine pt. a-mi spune ca am fost la ei si am plecat cu 3 produse de ale lor. In prima faza am negat,fiindu mi rusine, dupa care am recunoscut fara a mai avea vreo reactie. Nu am facut niciodată asa ceva,nu stiu ce s a întâmplat cu mine atunci si cum m am gandit la asa ceva... Managera mi a zis ca a sesizat politia si a trimjs camerele inclusiv la supravegherea mall-ului pt a avea grija cu mine pe viitor. Dansa si-a dorit bunurile inapoi, pe care i le-am restituit de indata, daca nu ma punea sa le platesc. Precizez ca, nu mi s a luat nicio declaratie si nici politia nu a venit. La ce ma pot astepta? A trecut o luna. N am primit nimic si nici nu mi doresc.Ma pot identifica dupa camere si sa imi afle datele incat sa vina acasa vreo citatie? sau a fost mai mult o sperietura pt a ma invata minte?
Nici nu stiu la ce sa ma astept! Regret enorm rusinea.
Va rog mult sa ma ajutati!
Mulțumesc frumos!