Buna ziua,
Am primit urmatoarea hotarare judecatoreasca in temeiul neplatii unei amenzi in valoare de 3510 lei care s-a transformat in 240 ore in folosul comunitatii. Am primit-o pe aceasta acum 1 an jumatate, dar in momentul acela am asteptat din cate am inteles la acel moment dat, acordul primariei prin care aproba aceasta pedeapsa. Precizez ca am asteptat o instiintare si din partea primariei in tot acest timp, uitand la un moment dat de aceasta. Va rog daca ati putea sa ma indrumati spre cum ar trebui sa procedez in continuare. Trebuie sa ma prezint eu personal la primarie sa intreb? Pot sa platesc aceasta suma pentru a scapa de pedeapsa? Va atasez mai jos hotararea judecatoreasca:
Ora estimata: 09:00
Complet: C4 stagiar
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de petenta Mun. Olteniţa - prin Primar, privind pe intimatul Manole Vlad Andrei. Dispune înlocuirea sancţiunii amenzii contraven?ionale în sumă totală de 3510 de lei, aplicată intimatului Manole Vlad Andrei cu sanc?iunea obligării la prestarea a 230 ore de activitate în folosul comunită?ii în domeniul serviciilor publice, la dispozi?ia Primăriei Municipiului Olteni?a, Jud. Călăra?i. Respinge în rest cererea. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Olteniţa. Pronunţată la data de 02.03.2022 prin punerea solu?iei la dispozi?ia păr?ilor prin mijlocirea grefei instan?ei.
Document: Hotarâre 268/2022 02.03.2022
Dupa cate puteti vedea au trecut deja 1 an jumatate.
Va multumesc anticipat!