avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate Antonio29

Activitate Antonio29

Buna seara domnu’ avocat, sunt disperat in momentul de fata, deci va rog sa mi scuzati exprimarea.

Am fost acum 2 zile la Auchan, vorbeam la telefon cu mama si din mai multe produse nu am constientizat ca 4 nu s au scanat. Eram grabit, si spre iesire m a oprit agentul de paza, mi a zis ca nu am scanat oualele, atunci am constientizat uitandu ma pe bon ca inca 3 produse (in valoare de vreo 30-40 de lei) nu s au scanat, m am panicat si am zis ca pe acelea le am de la alt magazin, nu stiu de ce, asa mi a venit, eram super panicat ca o sa auda maica mea, ea fiind inca la telefon. Apoi peste doua zile am mers la Auchan din nou, m am asigurat de data aceasta ca fiecare produs era scanat, si cand sa ies acelasi agent de paza imi spune ca acum 2 zile l am mintit, ca acelea 3 produse erau tot de la ei pt ca a vorbit la dispecerat. Pe moment nu am zis nimic si am plecat, fiind panicat din nou. La scurt timp mai apoi m am intors sa vorbesc cu domnul de la paza. Sa mi cer scuze, sa i spun ca a avut dreptate si ca eu atunci doar m am panicat si nu voiam sa creada ca am vrut sa le fur intentionat si am zis ca nu sunt de la ei intr un moment de pierdere psihica. Nu am venit cu produsele inapoi, pt ca stiam ca o sa trebuiasca sesizat magazinul si ca dupa o sa dau o declaratie si ca politia va fi automat informata (din ce am citit ulterior pe internet) si nici dansul nu a specificat nimic de produse. I am zis domnului de la paza ca nu doresc sa fiu urmarit penal sau sa ajung la inchisoare si ca doar m am panicat rau. A fost super intelegator mi a zis sa nu se mai repete si l am intrebat “deci sigur nu voi pati nimic?” si mi a zis ca nu. Acum sunt panicat daca dispeceratul a anuntat politia automat si pe baza camerelor de supraveghere ma poate identifica si sa mi vina ceva citatie acasa ? Tin sa mentionez ca nu au nici o data din buletinul meu, nu am dat nici o declaratie, nici numele nu mi l stiu. Doar imaginile de pe camerele de la dispecerat le au, care stiu ca i au comunicat paznicului ca aveam cu 3 articole in plus decat ce a vazut dansul pe bon la mine. Acum nu stiu daca cei de la dispecerat stiu ca eu nu am platit acele articole sau nu, domnul de la paza nu mi a zis asta, nu stiu daca el a ajuntat ca eu nu le am platit pe acelea 3, iar bonurile pentru restul de articole cat si cel pentru oua au ramas la mine. Dansul mi a zis ca sa nu se mai repete si ca nu o sa patesc nimic, insa imi este frica de dispecerat si de imaginiile de pe camerele de supraveghere. Cum pot fi sigur ca nu o sa anunte politia ? In contextul in care cunosc politica magazinelor ca ei trebuie sa anunte politia in astfel de cazuri. Totodata daca o anuntau sau intentionau sa o anunte, putea domnul de la paza sa ma retina sa dau declaratie si sa mi ceara produsele inapoi si sa cheme atunci politia cand m am intors sa i recunosc cu rusine fapta, nu ? Adica nu era flagrant, dar totusi aveau imaginile de pe camera si pe mine acolo in persoana.

Sunt stresat in continuare din cauza filmariilor de pe camerele de supraveghere si pt ca eu am platit cu cardul meu si mi am si scanat cardul de puncte Auchan, de unde imi pot face rost de toate datele

Va multumesc mult de raspuns !