avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate Mariana D.

Activitate Mariana D.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ok, mulțumesc!
E adevărat că firmele care-și desfășoară activitate comercială într-un bloc de locuit trebuie să aibă intrare separată? Vă mulțumesc!
Dacă ziceți, așa o fi, deși nu este corect, deoarece nu proprietarul locuiește acolo, ci chiriașul. Acum, sincer, pe câți proprietari îi interesează faptul că este gălăgie în blocul în care are locuințe închiriate?
Cred că cei care v-au răspuns că se poate au și ei cabinete, ceva de genul...
Este adevărat că un chiriaș cu contract înregistrat la fisc are cam aceleași drepturi ca și proprietarul, sigur, exceptând faptul că nu este proprietarul locuinței? Își poate da acordul în locul proprietarului atunci când în imobilul respectiv cineva schimbă destinția apartamentului în alta decât cea de locuit?
Avem probleme cu o vecină care și-a închiriat apartamentul de la parter unei firme care prestează niște cursuri unor copii preșcolari sau în clasele primare, A făcut asta fără să ceară acordul vecinilor, cum ar fi trebuit, iar firma respectivă nu are contractele de utilități pe persoană juridică, acestea fiind tot pe numele vecinei. Suntem deranjați ptr. că e tot timpul gălăgie, intrarea/ieșirea de la curs făcându-se prin scara blocului pe care o folosesc locatarii. Am încercat să vorbesc cu vecina , dar a spus că nu e treaba nostră ce face ea cu apartamentul ei. Nu suntem asociație de locatari, vreau să fac reclamație. Cui ar trebui să mă adresez, și dacă e adevărat că firmele care-și desfășoară activitatea într-un bloc de locuit trebuie să aibă intrare separată? Vă mulțumesc!