Bună ziua am sustras dintr-un magazin lidl o pereche de căștii în valoare de 79.99 lei nu am fost prins sau oprit de cei de la pază, acum stăteam și mă gândeam că nu am procedat cum trebuie și m-am gândit să merg să returnez produsul dar mă tem ca să nu sune la poliție sau să îmi facă alte probleme, sau poate dacă m-au văzut pe camerele de supraveghere video și pe viitor o să am probleme îmi puteți da un sfat ce să fac la ce mă pot aștepta în cel mai rău caz, vă mulțumesc. Nu știu ce a fost în capul meu.
Bună ziua astazi am furat niste produse in valoare 30 40 lei de la penny a venit sefa de magazin si o zis sa merg cu ea m au bagat intr o camera i am scos produsele si am scris pe o foaie ce am furat nu am semnat nu am nimic in schimb mi a cerut buletinu si respectiva a facut o poza ea mi a spus sa nu mai trec prin magazin si nu o sunat la politie nu a facut proces vrebal nimic se poate sa ma trezesc cu dosar penal sau altele nu stiu ce sa fac imi pare rau pentru ce am făcut nu m am gândit