avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Activitate V_Monica

Activitate V_Monica

Bună seara.Cu tati vitregi ori cu tați concubini,toți acești copii au acest drept,după părerea mea.Si concubinul aduce în casă salariul său!
Va mulțumesc amandoura pt răspunsuri!

"NU conteaza veniturile pentru Bursa Monoparentala. Spune clar in metodologie, vezi mai jos, ca primesc bursa elevii "care provin din familii monoparentale, fara a se lua in considerare nivelul venitului mediu pe membru de familie"
Domnule Vasile,întrebarea mea mai exacta era: Cum este posibil sa facă asemenea diferențe între elevi,adică copiii cu mămicile care trăiesc în concubinaj au dreptul la bursă,dar copilul meu cu tata vitreg NU ,oare nu trăiește oricum fără tatăl biologic și bursă lui i-ar fi revenit,nu mie! Cu tata vitreg ori fără, este tot un copil/elev care trăiește departe de tatăl biologic și 95 % nici nu primesc pensie alimentară si nici atentie!Asemenea copiii sunt defavorizați oricum,sa le fie rușine ca au făcut asemenea diferențe între elevi...A fi "necasatorita" ori "singura"nu schimba cu nimic situația,este fix aceiași,acel copil este oricum marcat pe viață si doar in grija mamei si NU in grija tatalui vitreg ori a concubinului!Rușine ca fac astfel de diferențe și ca încurajează concubinajul!!!!

Cornel Vasile a scris:

Criterii și documente necesare pentru burse sociale în anul școlar 2023-2024. Bursele medicale, cele pentru elevii orfani și din familii monoparentale nu sunt condiționate de venit / Definiția familiei monoparentale
[ link extern ] /