avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate Seychelles

Activitate Seychelles

Buna ziua!
Am o întrebare legată de chirie. In data de 21.09.2022 am încheiat prin agenție un contract de închiriere pe 2 ani, pentru care am plătit 650€ garanție+ 650€ chirie. Din cauza faptului ca am rămas fără job, am notificat proprietarul, am plătit luna in curs și i am spus, am discutat despre garanție și a zis ca este in regula. Acum, la final, domnul refuza invocând tot felul de motive și stricăciuni care sunt urme de uzura ale locuinței, spunându mi ca nu am nicio garanție și mai mult, trebuie sa plătesc facturile restante. I am zis domnului ca nu am pretentie la garanție, sa plătească din garanția data, deoarece in urma calculelor mai și rămâne cu bani din acea garanție, dar refuza predarea cheilor din cauza acelor urme normale de uzura și ca nu îl interesează, ca eu trebuie sa plătesc acele facturi și ca ma va da in judecată. Are dreptul sa facă acest lucru, având in vedere ca eu am plătit deși nu am stat iar garanția nu dorește sa mi o returneze chiar dacă eu as face cumva sa plătesc acele facturi?